Stjärntecken-Fiskarna

Fiskarna - Pisces (19 feb - 20 mars) Vatten

Det sista tecknet i zodiaken. Fiskar är ofta världsfrånvända, drömska och andliga individer. De är ovanligt känsliga älskare, som omfattar mycket av den visdom de andra tecknen står för. Fiskar är även mjuka. lätta att ha att göra med och mycket charmiga. De har nämligen haft tid att mogna och ta fram det bästa ur de andra astrologiska tecken. .

Positiva egenskaper:
Ödmjuk, medlidsam, förstående, världsfrämmande, lättrörd, anpassningsbar,
lättpåverkad, vänlig, intuitiv, mottaglig.

Negativa egenskaper:
Obestämd, på gränser till likgiltig, hemlighetsfull, blir lätt förvirrad,
har svårt att klara den praktiska sidan av livet, viljesvag, obeslutsam.

Karaktär:
Fiskar är fantasifulla, lyhörda älskare, och de är attraktiva för de flesta människor, men passar enbart ihop med ett fåtal. De är styrda av poeternas och tolkarnas tecken, tecknet som står för sann kärlek, trohet och inre frid

Här, i slutet av det astrologiska spektrumet, har de sett det mesta. Fiskarna är känsliga och sårbara och har inte något skyddande skal. I brist på detta skyddshölje döljer Fiskarna ofta sina äkta känslor och spelar en livets teater. Och trots att de är blyga, dras många av dem till teatern och blir utmärkta skådespelare med stor intuition. Fiskar har lätt för att känna medlidande med de sjuka och svaga. Osjälviskt hjälper de alla de kan, var, när, och hur som helst. Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens tecken. Den som söker svar och aldrig får dem. Den som är utan rast eller ro, ständigt på drift och ständigt prövande nya vägar. För Fisken hänger allt
liksom i luften, och tillvaron är närmast kaotisk. Obesvarade frågor, osäkerhet och hjälplöshet hör tecknet till. 

Fisken är den som alltid hoppar från punkt till punkt och prövar vad helst som är okänt. Det är svårt för Fisken att slå sig till ro med något, för snart kommer känslan att det inte är riktigt rätt, att något bättre finns bakom hörnet. Fisken är snäll och förlåtande, ger gärna efter för omgivningen. Självutlämnande intill självförintelse och saknar en fast grund att stå på. Den irrande, letande. "Jag vet inte", säger han, och "Jag kan inte".

När det gäller kärlek så söker han ett ideal, men blir besviken när det inte stämmer. Han söker stabilitet, men samtidigt vill han ha någon som inte håller honom fast. Han är trogen, sviker någon honom ser han ingen anledning till att hämnas.

Färg: Turkos • Växt: Cikoria

Kärleksmatch för Fiskarna

Du är en obotlig romantiker med rosafärgade glasögon som ofta hindrar dig från att se klart. När du träffar någon och blir förälskad så är dina förväntningar skyhöga, nu äntligen ska allt bli perfekt! Så blir du besviken efter ett tag, självförtroendet går ner i botten - tills du hittar nästa underbara person.

OXEN är ett mycket bra val för dig, faktiskt ett av de bästa du kan göra. Ni är båda sensuella och kan bli helt uppslukade av varandra. Dessutom kan du hantera Oxens svartsjuka.

KRÄFTAN, SKORPIONEN och andra FISKAR fungerar det bra med. Dessa tecken förstår dina känslor bättre än någon annan, kan tolka alla signaler, och det finns både passion och romantik mellan er, precis som du vill ha det!

JUNGFRUN kan vara antingen bra eller dålig för dig. Ni dras till varandra, ofta mot er vilja, men kanske krävs det lite för mycket ansträngning för att det hela ska hålla i längden. Både SKYTTEN ochSTENBOCKEN är fullt tänkbara partners för dig. Med Skytten blir det fest, glam och generösa presenter. Hos Stenbocken hittar du trygghet och lojalitet. Men Stenbocken ställer väldigt mycket krav på dig och det är du inte så glad över alla gånger. Förhållandet har dock ändå utsikter att bli väldigt bra.

Med en TVILLING är det kluvet. Ni dras till varandra, märker att ni inte förstår hur den andra fungerar och så blir det uppslitande separationer. För att inte tala om hur knepigt det blir med LEJONET. Ni tar fram varandras sämsta sidor och kan hamna i konstiga mönster där man tar på sig martyrroller och ger varandra skuldkänslor. VÅGEN och du har inte så mycket att ge varandra, ni hamnar i otakt från början, och detsamma gäller med VATTUMANNEN. Det fattas något mellan er, antagligen på det känslomässiga planet, och det blir svårt att överbrygga.

Med en VÄDUR blir du säkert besviken, för ni har sällan så mycket gemensamt som du inbillar dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0